Doha: Masterfinale

Hele det norske laget spilte fra start i Masterfinalen i dag. Spillerne tok med seg 50 % av poengsummen fra All Events listen. Det skulle spilles 6 serier i 1. runde for alle, og deretter topp 8 jenter og topp 12 gutter videre til runde 2. Topp 4 gutter står over runde 2.

I jenteklassen spilte Sofia bra fra start og hun hadde aldri problem med å beholde sin 2. plass når det var spilt ferdig. Nora og Celine kom på 8. og 9. plass og ble slått ut. Alejandro Escobedo, Mexico spilte klart best igjen.

I gutteklassen fortsetter Jonas med sitt gode spill og var vår beste spiller i 1. runde. Han har spilt utrolig bra til nå. Jens som også gikk videre til 2. runde med en 8. plass spilte mer ujevnt. Han er klar på sine arbeidsoppgaver og vil helt klart komme sterkere i neste runde.

Jørgen startet veldig bra, men en svak siste serie gjorde at han ble nummer 17. Alexander kom aldri inn i spillet og ble ti lslutt nummer 20, mens Brian fant aldri linjen som gav ham strike. Han ble til slutt nummer 22.

Fra og med runde 2 spilles matchspill best av 2.

Jens Mathiesen vant meterfinalen for guttene! Vi venter på rapport fra «indre bane» og oppdaterer fortløpende.

Jens Mathiesen