• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Det norske laget er på plass i Doha

Det norske laget er på plass i Doha

Av Per Iversen / 2018-02-14

Første rapport fra reiseleder Erik Garder er mottatt:

Så er laget på plass i Doha, og alle har hatt sine første timer i sengene på hotellet Sapphire Plaza Hotel. Vi ankom Doha 01:10 i natt, men ble møtt av en lang passkø som gjorde at vi først var fremme på hotellet straks over 03:00. I samme kø var også spillerne fra Finland og Mexico.

Fra Oslo litt problemer med å få med kulebaggene til Brian, da hans fly var forsinket fra Bergen. Kulene har ankommet med et senere fly, og alle er nå klare for den offisielle treningen.

Tirsdag morgen ble vi møtt av sol og drøye 20 grader, så været er det ingen problemer med. Når dette skrives, er vi snart på vei til hallen og spiser lunch før det er Manager Meeting og deretter trening.

5 juniorspillere og 3 U21-spillere utgjør Norges lag i «vennskapsmesterskapet» the 8th International Friendly Match. Det norske laget skal spille mot Sverige, Finland, Colombia, Mexico og Qatar.

Onsdag spilles første øvelse 6 serier single. Kommer tilbake med eventuelle linker som kan brukes. De som spiller sammen er: Jonas Dammen/Jens Mathiesen, Alexander Beck/Jørgen Mathiesen, Nora Kjellås/Celine Larsen og Sofia Hultstedt/Brian Kjær. Spillet vil starte klokken 10.00 lokal tid, dvs 08.00 norsk tid. Om det blir tilgang på resultatene via link fra arrangør, vil denne linken altså legges ut.

Norges coach Svein Åke Ek ser frem til å komme i gang sammen med sine spillere; dette blir spennende!