• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Allerede tre 300-serier under Veteran-NM

Allerede tre 300-serier under Veteran-NM

Om profilen er for lett, eller for vanskelig, er alltid et spennende spørsmål, og noe som bowlingspillere naturlig nok aldri blir enige om.. Faktum er i hvert fall at tre spillere allerede har spilt 300 på Hamar! I tillegg til Geyr Nerdrum, Glåmdal BK, på onsdag, spilte to Red Crown-spillere hver sin 300-serie i samme start, fredag morgen: Birger Oppegaard og Per Eivind Fjordheim. Imponerende! Blir det flere; og vil NBF slippe opp for 300-merker..?

Når innledende serier er gjennomført for cirka 250 spillere, av totalt nærmere 350 deltagere, er situasjonen den følgende i de ulike klasser:

Klasse A, Damer ledes ganske klart av Mette Hansen, Fredrikstad BK med 1.257 poeng. Vil Mette holde på ledelsen hele veien, eller skal Tone Mette Arverud fra Brage BK, nåværende 2. plass, eller noen andre utfordre den blide Østfoldspilleren  –  fortsatt fire innledende puljer igjen..

I damenes klasse B har Oppdal-duoen Gerda Vistnes og Fredrikke Bøe tatt kommandoen med henholdsvis 1.192 og 1.166 poeng. Double-resultatene kommer vi tilbake til når alt innledende spill er ferdig; men ingen tvil om at Oppdal BK ligger godt an til double-seier i dameklasse B.

I den prestisjetunge Herrer kl A er det tre spillere som har skilt seg klart ut, med meget godt spill: Gjermund Mathiesen, Solør BK leder med fine 1.458. Jan Egil Hansen, Larvik BK har spilt 1.432 med Pål Sigurd Romskaug, Briskebyen BK kun ett poeng bak. Her skal selveste Tore Torgersen, som kan spille Veteran-NM for første gang i år, få noe å bryne seg på!

I Herrer kl B leder 300-mannen Geyr Nerdrum fra Glåmdal BK med 1.409. Ledelsen er så langt på godt over 60 poeng, men selvsagt er ingenting avgjort  –  mye bowling gjenstår; i alle klasser.

I eldste herreklasse er det meget jevnt mellom de to øverste på resultatlisten så langt: Roar Haugan, Gokstad BK leder med 3 poeng på Odd Gunnar Kaspersen, Bekkelaget BK  –  etter å ha oppnådd 1.366.

Alle resultater er selvsagt oppgitt inkludert handicap der det er aktuelt. Vi ser frem til spennende og hyggelige avslutningsdager på Hamar  –  lykke til!

Her kan du finne de løpende NM-resultatene