Oppsummering av serierunde 7

Ringerike BK er i hælene på Trondheim BK som leder Macronligaen for herrene. For damene tok Frogner BK 2 nye seire.

Macronligaen herrer

Ringerike – Munken 9-3
Hjemmelaget var et bedre lag enn Munken BK i denne kampen. Med 4-0 i den siste serien sikret de seg 2 poeng og bykset opp på tabellen.

Solli – Trondheim 8-4
Sterk seier av Solli BK. De avgjorde kampen på 2 serier. TBK rasket med seg banepoeng i den siste serien og gikk ikke helt tomhendt fra kampen.

Rana – Solør 5-7
En svært tett kamp, selv om bortelaget spilte 200 poeng mer. Uavgjort etter 2 serier, men solungene flekker muskler å vinner kampen.

Solli – Munken 8-3
En jevn førsteserie går til Solli BKs favør 2-1, men fra andreserien og ut er det hjemmelaget som fører an. De vinner til slutt 8-3.

Ringerike – Trondheim 7-5
Så jevnt, så jevnt. TBK kjenner trolig dette tapet svært godt når de er så nære ved å klare uavgjort i den siste serien. En utrolig sterk seier av Ringerike BK som nå puster TBK i nakken.

Rana – Briskebyen 4-8
Rana BK vinner den første serien, men Briskebyen BK har ikke reist hit forgjeves. De tar over kampen og drar i land seieren.

Larvik – Munken 7-5
Surt tap for trønderne som bare er få poeng unna tap. Larvik BK vinner en heroisk sisteserie 4-0 og fikk endelig litt bedre kontakt med lagene som ligger over dem på tabellen.

Larvik – Trondheim 5-7
Jevne kamper i Larvik denne morgenen. Denne kampen gikk i bortelagets favør med små marginer. TBK hadde sikret seg uavgjort etter 2 serier, men det siste banepoenget satt lagt inne.

Macronligaen damer

Ringerike – Solli (utsattkamp fra serierunde 6) 5-7
Et Solli i motvind. De fikk en tøff start når hjemmelaget med 2-1 og 3-0, men de kjempet seg tilbake og vant de siste seriene med 3-0. Var dette vendepunktet for laget som har slitt noe voldsomt?

Frogner – Ringerike 12-0
Storseier til Frogner BK. Ringerike BK hadde sjansen på et par banepoeng, men marginene var ikke på deres side.

Solli – Solør 3-9
Solør BK viser ingen nåde hvor enn de spiller.. Solid seier mot Solli BK som sendte jentene opp til 3.plass på tabellen.

Frogner – Solør 8-4
Det finnes vel knapt et lag i ligaen som har budsjettert med poeng mot Frogner i deres egen hjemmehall. Det viser seg å være tilfelle denne gangen også. Solør BK spiller godt, men de ble ikke levnet noen sjanse i denne kampen

 

1. divisjon herrer

Cross BK vinner 2 kamper og taper 1. De har nå skaffet seg et godt utgangspunkt for resten av sesongen når de troner på toppen. Arctic Strike BK kan i teorien gå foran de med sine 2 kamper tilgode.
Trondheim BK 2 meldte seg på med 2 hjemmeseire. De doblet antall poeng på tabellen på 1 dag og er nå bare 1 poeng fra å komme seg over nedrykkstreken.
Brage BK ligger sist. Med 8 kamper igjen skal Brage BK spille 5 av dem på hjemmebane. De neste 2 serierundene blir svært viktig for laget.

1. divisjon damer

Sølvkula BK vinner 11-1 over Ringerike BK 2 og påfører dem nok et tap. Ringerike BK 2 har 0 poeng så langt og har 4 poeng opp til trygg plass.
Elverum BK tok turen til Trondheim. Det ble en blandet tur for jentene som tapte 11-1 mot Trondheim BK 2 og vant 10-1 over Dora BK.

Trondheim BK 2 er fortsatt serieledere, men de kan ikke rykke opp. Det er veldig jevnt på plassene under.