Nye norgesmestere

Det er nå avgjort hvem som er norgesmestere for juniorer 2018. Av 77 utøvere ble det delt ut 4 gullmedaljer i singel.

Klokken 10:00 spilte eldre gutt og eldre jenter. Max Østbergh fra Rana BK var i tet fra semifinalen med 125 poeng ned til Stavangergutten Georg Skryten.
Før den siste serien ledet Max med 11 poeng, men Georg viste seg i det umulige hjørnet og fylte alle rutene, med mye strike! Med bonus og seriedifferanse i den siste serien ble det nesten 100 poeng mellom de to.

Lokomotivet fra Solør BK Jonas Dammen tok bronse. Jørgen Mathiesen på 4. plass, Philip Andre Skogen Christiansen fra Briskebyen BK på 5. plass og Alexander Beck på 6. plass.

Eldre gutter f.v. Georg Skryten, Max Østbergh, Jonas Dammen, Jørgen Mathiesen, Philip Andre Skogen Christiansen og Alexander Beck

I eldre jenter sto det meste mellom Sofia Hultstedt fra Narvik BK og kometen Nora Kjellås fra Solør BK. Sofia har vunnet gull 2 år på rad og var favoritt før mesterskapet.

Etter innledende var det Sofia som var i tet, men fra og med semifinalen tok Nora over ledelsen og ga den aldri fra seg. 113 poeng skilte de to til slutt og Nora vinner sin første singel tittel som norgesmester for juniorer.

På 3. plass finner vi Andrea Kvernhusløkken fra Solør BK, som sammen med Nora i innledende ble norgesmestere i double og ny norsk rekord på 2×6 serier. Hanne Buran Spets på 4. plass, Silje Kofstad på 5. plass og Camilla Garborg på 6. plass.

Eldre jenter f.v. Nora Kjellås, Sofia Hultstedt, Andrea Kvernhusløkken, Hanne Buran Spets, Silje Kofstad.

I yngre gutter var Thomas Nilsen fra Mascot BK i en enestående form igjennom hele helga. Han ledet fra start til slutt og tok sitt andre NM gull. Sølvet gikk til William Vålbekken fra Solør BK og bronse gikk til Jonas Karlstad, også fra Solør BK.

Yngre gutter f.v. Thomas Nilsen, William Vålbekken, Jonas Karlstad, Jonas Bøhagen, Halvar Hagen Nilsen og Henrik Svartholt.

I yngre jenter var det det yngste medlemmet av Mathiesenfamilien fra Solør BK; Jenny Mathiesen som ble gullvinner. Hun fyller 13 år om få måneder og har allerede begynt å sanke medaljer slik som brødrene har gjort i en årrekke.
Sølvet ble vunnet av Vilde Hillestad fra Haugesund BK og bronsen gikk til Cathrine Huynh fra Gokstad BK. Hjemmehåpet Sanne Ørdal (Sofiemyr BK) på 4. plass og Vivill Sandlie Holtet fra Solør BK på 5. plass.
Vi legger til at Norges beste damespiller Heidi Thorstensen stilte opp som sparring i yngre jente finalen. En stor opplevelse for alle jentene!

Yngre jenter f.v. Jenny Mathiesen, Vilde Hillestad, Sanne Ørdal, Vivill Sandlie Holtet og Cathrine Huynh.