• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  NM Veteran har 366 spillere påmeldt

NM Veteran har 366 spillere påmeldt

Av Per Iversen / 2018-01-08

Påmeldingsfristen har nå gått ut, og ikke mindre enn 366 spillere er påmeldt til årets Veteran-NM i Hamar!

Dette er rett og slett et imponerende antall, og arrangøren Bekkelaget BK får en stor og spennende oppgave med å lose dette arrangementet i land. Men det vil den erfarne arrangørklubben, med god hjelp fra hallen: Bowling1 Hamar, selvsagt greie.

Puljeoppsett vil selvsagt bli krevende, og mange deltagere må påregne å spille innledende serier noe tidligere enn hva man sikkert hadde håpet og trodd. Noe av årsaken, foruten den store deltagelsen i seg selv, er at det kun vil spilles finaler på søndagen, noe som binder opp flere puljer for mellomspill på lørdag enn tidligere. Følgelig vil innledende spill måtte starte tidligere i uken. Men dette er selvsagt et «luksus»-problem ved så stor deltagelse, og noe spillerne åpenbart vil ha forståelse for.