• Home  / 
  • Mesterskap
  •  /  Nærmere 70 spillere vil delta på årets junior-NM

Nærmere 70 spillere vil delta på årets junior-NM

Godt Nytt År ønskes alle i Bowling-Norge!

I slutten av januar arrangeres årets junior-NM, denne gangen på Veitvet. Arrangør er Oslo Bowlingkrets. Oppslutningen er meget bra, omtrent alle juniorer med registrert spill, vil delta. Stor honnør til alle spillere og deres klubber  –  dette vil bli en fin opplevelse.

Ungdomsutvalget vil arrangere et sosialt arrangement på lørdag kveld, kombinert med mat og drikke til en behagelig kostnad. Det vil bli premier å vinne under den sosiale delen. Dessuten vil #ungbowling kunne tilby noe for salg, kun for våre unge bowlere…

Det vil bli jevnlige oppdateringer fra #ungbowling frem mot arrangementet, foruten dekning på ulike sosiale media-plattformer under mesterskapet.

Dette blir gøy, både på og utenfor ansatsen  –  velkommen!