Første serierunde for året

Vi pangstarter 2018 med serierunde allerede den første helga. 

Macronligaen herrer

Ringerike – Munken
2 lag som har vunnet og tapt mot hverandre jevnt over fjøla de sesongene de har vært i samme divisjon. Ringerike BK har hatt et visst overtak på hjemmebane, så det vil bli tøft (som vanlig) for bortelaget.

Solli – Trondheim
Serielederne gjester Solli BK på Veitvet. Hjemmelaget har hatt problemer i starten på sesongen, men med en god andre halvdel kan ting skje for de gule.

Rana – Solør
Festdag for de fleste på Mo denne dagen når Solungene er det første laget som kommer på besøk. Bortelaget er på titteljakt og må felle et normalt sterkt og seigt hjemmelag.

Solli – Munken
De kjempet side om side for noen sesonger siden i toppen og det kribler alltid litt i spillerne når de ser datoen(e) for når de skal møtes. En god bortehelg for Munkene kan få tatt bort nedrykkspøkelset som puster dem i nakken.

Ringerike – Trondheim
Mestere 2015/16 mot Mestere 2016/17. To lag fylt av store spillere. Her går du i minus om du tipper resultat.

Rana – Briskebyen
Briskebyen BK slo følge med solungene opp til Mo I Rana denne helga og skal kaste i gang en ettermiddagskamp. Det er en jevn tabell enn så lenge og det er før helga slår inn bare 2 poeng som skiller.

Larvik – Munken
Larvik BK åpner dørene tidlig på søndag når de får finfint besøk av 2 trønderske lag. Munken BK er første prøve for hjemmelaget som strever i bunnen på tabellen.

Larvik – Trondheim
Hjemmelaget har kanskje ikke 2 poeng i sitt budsjett før sesongen når TBK entrer parketten. Uansett skal det spilles og man har ofte sett resultater stikk i mot det man kanskje trodde på forhånd. Ryktes at juleribba i Trøndelag var ekstra saftig i år!

Macronligaen damer

Frogner – Ringerike
Ringerike BK fikk et lysglimt når de tok en viktig seier i forrige serierunde. Bortemøtet mot «uslåelige» Frogner BK vil bli veldig tøft.

Solli – Solør
Solør BK overrasker (som vanlig) i den øverste divisjonen og har tatt turen til Veitvet for helga. Solli BK er normalt sett svært sterke motstandere, men i denne sesongen har de virkelig fått kulestopp. De gulkledde er før denne kampen sist i divisjonen.

Frogner – Solør
Tøff kamp igjen for Solungene, men med den riktige innstillingen, litt flaks og mye dyktighet kan de plukke poeng fra Frogner BK.

Ringerike – Solli (utsatt fra serierunde 6)
Begge lag med rød skrift før helga og dette er helgas første kamp. Viktig kamp for begge lag som kjemper iherdig for å komme seg over streken.

1. divisjon herrer

Reisehelg i 1. divisjon for herrene. Askøy BK og Cross BK reiser over fjell og dal for å møte Gjøvik BK og Solør BK 2, før de på søndag møter Sofiemyr BK i Oslo.
Brage BK og Drammen Tigers BK tar med seg solkremen og bowlingkuler til Trondheim der andrelaget til Trondheim BK står som motstander.

Fredrikstad BK og gutta fra Tromsø i Arctic Strike BK har spillefri og venter spent på de siste resultatene som tikker inn på søndag etter kirketid.

1. divisjon damer

3 kamper i 1. divisjon for damer denne helga.
Elverum reiser til nye Trøndelag fylke for å møte Trondheim BK 2 og Dora BK, mens Ringerike BK 2 setter seg i bilen retning Kongsberg for å møte Sølvkula BK.