• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Protokoll fra FS-møte 7/17 er tilgjengelig

Protokoll fra FS-møte 7/17 er tilgjengelig

Møtet ble avholdt lørdag 16. desember, hvoretter store deler av FS besøkte finaledagen, 17.12, for Ringerike Open. Finalespillet i denne WC-turneringen var spennende, gratulasjoner til vinnerne: Janne Monsen og Christer Aker. Honnør også til arrangøren; Ringerike BK.

Noen saker som det synes naturlig å påpeke: (Hele Protokollen kan leses via nedenstående link)

  • Revidert Budsjett 2018 ble godkjent
  • Tildeling av 2019-mesterskap ble foretatt ( Alle arrangører vil motta tildelingsbrev i uke 1 )
  • Håndhevelse av informasjonsplikt rundt oljeprofiler for ligaspill ble gjennomgått
  • ETBF-kongress og World Bowling-kongress har besluttet å innføre EM Veteran og VM Junior
  • Det vil foretas en gjennomgang av Sportslig Organisasjon og endringer/grep vil foretas. Dette med hensyn til uttak til fremtidige «brutto-tropper» for de ulike spillersegmentene, men også vedrørende deltagelse i mesterskap. Ingen automatisk norsk deltagelse, heller ikke for senior-herrer. (I Junior-EM 2018 og U21-VM 2018 vil Norge delta.)

 

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7800