• Home  / 
  • Ligaspill
  •  /  Oppsummering av den siste serierunden i 2017

Oppsummering av den siste serierunden i 2017

Macronligaen herrer: Trondheim BK
Macronligaen damer: Frogner BK
1. divisjon herrer: Cross BK
1. divisjon damer: Trondheim BK 2

Macronligaen herrer

Trondheim – Rana 7-5
Knallåpning av bortelaget her som sjokkerte alle tilstede. 0-4 etter første serie! TBK får samlet seg og kommer med et mesterlig comeback.

Briskebyen – Glåmdal 6-6
Det lå litt uavgjort i lufta før kampen. Glåmdal BK banker til med 4-0 i den første serien. Hjemmelaget vinner de neste to seriene 3-1 og 3-1. Bare 3 poeng skilte totalsummen etter kampen.

Larvik – Ringerike 6-6
Det ble med 1 poeng for Larvik BK som møtte et veldig sterkt lag fra Hønefoss. I den siste serien er det jevnt på 2 banepar, så med litt marginer kunne et av lagene ha vunnet kampen.

Mascot – Solør 10-2
Sterk hjemmekamp av Mascot BK som sender solungene slukøret i retning flyplassen. Det er høye summer på begge lag, men hjemmelaget var på et annet nivå i denne kampen og spiller over 4000 poeng (222 i snitt).

Munken – Rana 7-5
Sliteseier for Munkene. De ga Rana BK sjansen for poeng i den siste serien, og erfaringsmessig har er de sterke i den siste serien. Rana BK vinner den siste serien til slutt 3-1 og Munken BK tar alle poengene.

Munken – Ringerike 4-8
Bortelaget åpner sterkt og avslutter sterkt. Munken BK er bare 1 poeng over nedrykkstreken og må mobilisere på nyåret for å snu trenden.

Trondheim – Ringerike 11-1
Fra en knepen hjemmeseier i fjor til en storseier i år. 11-1 ble sluttresultatet og Trondheim BK er serieledere etter halvspilt sesong!

Macronligaen damer

Brage – Solør
Solør BK er kommet for å bli i Macronligaen. Brage BK er bare poenget bak solungene, men med 1 kamp mindre spilt.

Ringerike – Solli
Kampen ble utsatt til neste serierunde.

Ringerike – Solør 10-2
Solør BK har enda til gode å slå Ringerike BK i Hønefoss. Hjemmelaget tar alle poengene og sin 2. seier for sesongen. Viktig for å ha kontakt med resten av lagene på tabellen!

Fyllingen – Trondheim 3-9
Hjemmelaget hadde ikke helt dagen og TBK-damene gjorde kort prosess. De er nå i hælene på serieleder Frogner BK!

Fra serierunde 5:
Vi var ikke oppmerksomme nok på oppsummeringen fra serierunde 5. Frogner BK spilte en utsattkamp fra 1. serierunde mot Solli BK.

Frogner BK – Solli BK 12-0 (runde 1)
En solid seier for Frognerjentene som slår rivalen. Disse lagene har som regel kjempet i toppen av tabellen de siste sesongene, men Solli BK er nå i nedrykksonen.

1. divisjon herrer

Brage BK tok en viktig seier mot naboen Drammen Tigers BK. De fikk med det en mye lysere vårsesong når de skal kjempe seg ut av nedrykksonen.
Cross BK sin hjemmekamp mot Askøy BK ble utsatt, men gutta fra oljebyen kan, etter at flere resultatet gikk til deres fordel, feire det nye året inn som serieledere.

1. divisjon damer

Trondheim BK 2 er serieledere. Siden de ikke kan rykke opp denne sesongen så er det Glåmdal BK, Larvik BK og Elverum BK som har «pole position» når vårsesongen kommer.