VM er i gang

VM er n√• startet med single √łvelsen for damer. P√• s√łndag er det single for herrer.

I g√•r var det offisiell trening og √•pningsseremoni. P√• den siste treningen ble de siste justeringer¬†gjort foran single √łvelsen p√• s√łndag. Oljeprofilen som ble valgt heter Beijing.

P√• den siste treningen s√• det bra ut, men det er ikke lett i starten. Det skal bli spennende √• se hva damene¬†f√•r p√• sine 6 serier i morgen. Det blir Jens og Fredrik som starter f√łrst av v√•re spillere. Deretter spiller b√•de¬†√ėyvind/Svein √Öke og Glenn Morten og Tore i starten etter. Dette fordi det kun er 2 starter i b√•de single og¬†double.

Det var mye bra spill å se i hallen i går. I dette mesterskapet er det med utrolig mange gode spillere. USA er jo som vanlig favoritter, men vil få hard konkurranse av flere nasjoner og enkeltspillere. Så får vi håpe Norge er med her.

P√• manager meeting ble det opplyst at ingen fikk lov til √• filme etter at √•pningsseremonien var ferdig. Det vil si¬†at ingen presse eller supporter f√•r lov til √• ta opp film under spillingen. Det ble mye st√ły ut av det da flere nasjoner stiller med egne¬†TV team. Dermed f√•r ogs√• Norge problemer da vi hadde gjort avtale med NRK. Det skal v√¶re et nytt m√łte i¬†morgen, men trolig kommer det lite ut av det. World Bowling har nemlig solgt TV rettighetene.

E-post fra Erik Garder.