VM er i gang

VM er nå startet med single øvelsen for damer. På søndag er det single for herrer.

I går var det offisiell trening og åpningsseremoni. På den siste treningen ble de siste justeringer gjort foran single øvelsen på søndag. Oljeprofilen som ble valgt heter Beijing.

På den siste treningen så det bra ut, men det er ikke lett i starten. Det skal bli spennende å se hva damene får på sine 6 serier i morgen. Det blir Jens og Fredrik som starter først av våre spillere. Deretter spiller både Øyvind/Svein Åke og Glenn Morten og Tore i starten etter. Dette fordi det kun er 2 starter i både single og double.

Det var mye bra spill å se i hallen i går. I dette mesterskapet er det med utrolig mange gode spillere. USA er jo som vanlig favoritter, men vil få hard konkurranse av flere nasjoner og enkeltspillere. Så får vi håpe Norge er med her.

På manager meeting ble det opplyst at ingen fikk lov til å filme etter at åpningsseremonien var ferdig. Det vil si at ingen presse eller supporter får lov til å ta opp film under spillingen. Det ble mye støy ut av det da flere nasjoner stiller med egne TV team. Dermed får også Norge problemer da vi hadde gjort avtale med NRK. Det skal være et nytt møte i morgen, men trolig kommer det lite ut av det. World Bowling har nemlig solgt TV rettighetene.

E-post fra Erik Garder.