• Home  / 
  • Mesterskap
  •  /  Trondheim BK er Norgesmestere for klubblag 2017

Trondheim BK er Norgesmestere for klubblag 2017

Vi må tilbake til 2009 sist gang samme klubb vant både dame og herreklassen i NM lag. Trondheim BK tok storeslem dette året!

En tøff start for herrelaget til TBK i innledende endte til slutt i gull. De startet med å ligge på 13. plass etter innledende, nesten 400 poeng bak Briskebyen BK som var i tet. I kvartfinalen skrudde gutta opp tempoet betraktelig og klatret rett til topps 17 poeng foran Briskebyen BK.

I semifinalen var hjemmelaget Briskebyen BK tilbake i teten, 5 poeng foran TBK. I finalen møttes TBK og Briskebyen BK i den siste PP kampen og etter poengene å dømme ville den som vant kampen bli kronet som Norgesmester 2017. På utrolig vis endte kampen uavgjort 946-946 og Trondheim BK kan kalle seg Norgesmestere for klubblag 2017, som de sist gang ble for 24 år siden.

Solli BK ble sølvvinnere og Solør BK fikk med seg bronse.

Damelaget imponerte
I damenes klasse var det til slutt ingen tvil om at Trondheim BK skulle ta sitt 4 gull på rad. De økte differansen igjennom alle segmenter og det var 519 poeng som skilte de og sølvvinnere Frogner BK til slutt.
Dobbel medalje til Solør BK også. De endte på bronseplass, samme som herrelaget. En flott prestasjon av laget som nettopp rykket opp til Macronligaen.

300: Jonas Dammen fra Solør BK – Lørdag kl. 17:00

Resultater