Serierunde 4

Macronligaen herrer

Larvik – Briskebyen
2 lag som ligger langt nede på tabellen. Briskebyen BK fikk kun med seg 1 poeng på sine 2 hjemmekamper sist helg og Larvik BK står med 1 seier i årets sesong. Ble en knepen hjemmeseier sist gang de møttes i fjor.

Solli – Solør
Enda tilgode å ta poeng på hjemmebane, men man skal ikke avskrive Solli BK. Solungene kommer til Veitvet fulle av selvtillit og lover de gulkledde kamp til døra.

Ringerike – Briskebyen
Ringerike BK har åpnet årets sesong svært positivt og står med 6 poeng på 4 kamper. De står riktignok med 1 tap og 1 seier på sine 2 hjemmekamper hittil, men de er uten tvil et sterkt lag som Briskebyen BK vil gi kamp.

Larvik – Glåmdal
Glåmdal BK har samme reiserute som Briskebyen BK denne helga. De reiser til Larvik grytidlig på søndag i håp om å få med seg noen poeng. Om Larvik BK vant over Briskebyen BK dagen før så har disse 2 lagene like mange poeng før kampen starter.

Trondheim – Mascot
Mascot BK tar turen til Trøndelag for å oppleve sola og spille 2 kamper denne helga. De møter Trondheim BK som er sterke på hjemmebane og ønsker selvsagt å ta sjokkere laget i denne kampen.

Ringerike – Glåmdal
Begge lag har tatt medaljer de 2 siste sesongene. Det er ingen grunn til å tro at denne kampen kan bli kjedelig. Ringerike BK kan stille med sitt sterkeste lag og Glåmdal BK gir seg aldri når det står om poeng.

Munken – Mascot
Neste for Mascot BK er Munken BK. De har igjen byttet profil og man kan vel tro at det er den «gode gamle» kortoljeprofilen som er lagt til denne kampen. Munkene som har kommet veldig skjevt ut i denne sesongen bør ha alle poengene her for å få et pusterom fra å bli markert i rødt etter seriehelga.

Macronligaen damer

Fyllingen – Solli
Storbesøk i Bergen denne helga. Solli BK er først ut mot hjemmelaget Fyllingen BK, som spilte denne kampen til 6-6 forrige sesong.

Arctic Strike – Ringerike
Begge lag står med 0 poeng enn så lenge. Etter denne kampen er minst 1 av lagene garantert en økning. Denne kampen er svært viktig for begge lag.

Fyllingen – Frogner
Skal Fyllingen BK ta skalpen av Frognerjentene? Et ubeseiret godstog står som motstander og med rette dagen kan Fyllingen ta poeng.

Arctic Strike – Brage
Man vet aldri hvilken sesong man får og denne kampen kan være utrolig viktig for begge lag når serien gjøres opp i april.

1. divisjon herrer

Lange reisedistanser i denne runden. Trondheim BK 2 besøker Fredrikstad BK, Drammen Tigers BK og Brage BK. Arctic Strike BK skal først til Stavanger for å møte Cross BK før de møter Gjøvik BK og Solør BK 2 dagen etter, og Sofiemyr tar turen til Askøy BK og Cross BK. Den siste kampen blir nesten som en lokalkamp å regne når drammenserne Brage BK gjester Fredrikstad BK.

Etter denne seriehelga vil vi nok se en litt tydeligere kontur på hvem som trolig kjemper i topp og bunn av tabellen. Blir spennende å se hva som skjer.

1. divisjon damer

Elverum BK og Glåmdal BK tar hver sin dagstur til Kongsberg og Larvik for å møte Sølvkula BK og Larvik BK.

Larvik BK gikk på sitt første tap borte mot Trondheim BK 2 sist helg, men de henger godt med i toppen enda. Glåmdal BK er det eneste laget som står ubeseiret så lang.