Oppsummering av den 5. serierunden

Macronligaen herrer

Solli – Briskebyen 8-4
Veldig jevn kamp som Solli BK drar i land til slutt. En god 2. serie av hjemmelaget gjorde det vanskelig for Briskebyen BK og de rette marginene i den siste sørget for seier.

Solli – Glåmdal 9-3
Glåmdal Bk har fått en tøffere sesong enn i fjor. De gikk på sitt 3. tap for sesongen borte mot Solli BK. De gulkledde er nå på 3. plass etter å ha spilt 9 kamper!

Macronligaen damer

Ringerike – Frogner 0-12
En utrolig kamp av begge lag, men spesielt Frogner BK som spiller 3681 (lagsnitt på 230). Hjemmelaget var også i fin form denne lørdagen, men Frogner BK skrudde nivået sitt opp 10 hakk.

Solør – Arctic Strike 7-5
Jobben var gjort etter 3 serier for Solør BK. De vant 2-1, 3-0 og 2-1. Den siste serien tok gjestene fra Tromsø 3-0 og sørget for at viktige banepoeng ble med i bagasjen videre i seriehelga.

Frogner – Trondheim 7-5
En svært jevn kamp som Frogner BK til slutt vinner. Kampen mellom medaljefavorittene ble avgjort helt på tampen og Frogner BK fortsetter kampanjen som ubeseiret.

Solli – Trondheim 2-10
Norgesmesterne TBK viser styrke når de i kamp nummer 2 for dagen vinner stort over Solli BK. Tøff serieåpning for Solli..

Brage – Trondheim 7-5
En og annen i norsk bowling sperret opp øynene når resultatet fra denne kampen tikket inn. Brage BK var ikke levnet mange sjansene, men de klarte på mesterlig vis på vinne denne jevne kampen mot TBK.

Frogner – Arctic Strike 9-3
Ny dag på jobben for Frogner BK da Arctic Strike BK sto på menyen. Seieren ble sikret etter 3 serier og de er tilbake på tabelltopp.

Solli – Arctic Strike 1-11
Opptur for jentene fra Tromsø. De tar med seg hele 11 banepoeng og vinner kampen mot Solli BK. Hjemmelaget er nå i skikkelig trøbbel i ligaen og deler nedrykksplass med Ringerike BK.

1. divisjon herrer

Cross BK og Arctic Strike BK fortsetter ferden mot Macronligaspill til neste sesong. Cross BK hadde riktignok spillefri, men Arctic Strike BK tok med seg 4 av 4 mulige poeng i helga.

Askøy BK har 2 og 3 kamper mindre spilt enn de i tet, og meldte seg på etter å ha slått TBK 2 på bortebane.

1. divisjon damer

Ringerike BK 2 står fortsatt uten seier i årets sesong. Både Glåmdal BK og Elverum BK ble hakket for sterke.
I Trøndelag ble alle poengene igjen i Trondheim. Sølvkula BK fikk det tøft mot TBK 2 og Dora BK.

Trondheim BK 2 leder nå divisjonen, likt antall poeng som Glåmdal BK.