• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Lag-NM nærmer seg – noen påminnelser

Lag-NM nærmer seg – noen påminnelser

Av Per Iversen / 2017-11-10

NM for lag nærmer seg med stormskritt, og det synes naturlig å minne om enkelte punkter rundt utstyrskrav og draktreglement.

Alle deltagere skal selvsagt fylle ut ordinært kulekontroll-skjema. Dette kan finnes under «skjemaer» på NBFs hjemmeside. Skjemaer vil selvsagt også finnes i hallen.

Det vil gjennomføres kulekontroll under mesterskapet: stikkprøvekontroll i forkant av hver innledende pulje. Det gjøres spesielt oppmerksom på at kuler som har skader i overflaten: hakk, skår, dype riper etc vil underkjennes.

Når det gjelder draktreglement, minnes det spesielt om at alle spillere på samme lag skal spille i identiske, og godkjente, underdeler. Her syndes det dessverre til tider; men i et lag-NM er det åpenbart viktig/naturlig at alle spillere på samme lag stiller i identiske drakter, både oventil og nedentil. Dette har med profesjonalitet og respekt å gjøre, på vegne av idretten vår. Idrettspresidenten vil være tilstede under mesterskapets finaledag, og han forventer selvsagt dedikerte og dyktige bowlingspillere, inkludert profesjonell fremtreden og bekledning.

Alle spillere og arrangør ønskes lykke til  –  dette blir bra!