Raymond Jansson vant Norwegian Open by Brunswick 2017

Raymond Jansson
En spennende dag på Veitvet Bowlingsenter da Raymond Jansson fra BK Jösse tok tittelen i den siste delturneringen i European Bowling Tour 2017.

209 utøvere var på parketten under Norwegian Open by Brunswick den siste uka. Raymond Jansson ledet turneringen etter kvalifiseringen og tok med seg seieren til slutt i finalen.

Han gjorde en veldig god andreserie i det siste steget som ga han en luke ned til Jonas Dammen som lenge ledet. Det ble spennende i den siste serien da Raymond fikk noen uheldige oppsett, men han klarte seg med en margin på 23 poeng.

James Gruffman tok 2. plassen etter at han tok igjen Jonas Dammen med 3 poeng. Jonas ble den beste utøveren fra Norge i turneringen og går rett til topps på World Cup kvalifiseringen med årets World Cup utøver Tor Inge Jansen på plassen bak.

Det ble en delt nasjonalitet på 5. plass. Jon Ingi Ragnarsson er velkjent her i Norge, men er Islandsk statsborger. Han spilte seg opp 2 plasser fra finalesteg 4.

Norgesvennen Mikael Roos som tok 2. plass i fjor endte på 6. plass, Markus Jansson på 7. plass og European Bowling Tour rankingvinner 2017 Carsten Warming Hansen på 8. plass.