Oppsummering 3. serierunde

Macronligaen herrer

Rana – Larvik 9-3
Nysigneringen Håvar W. Skog blir bestemann i kampen og bidrar sterkt til at Rana BK tar sin første seier i årets Macronliga. Larvik BK er aldri i nærheten i denne kampen og får en lang reise hjem.

Briskebyen – Munken 6-6
En veldig jevn åpning av kampen i fordel hjemmelaget gjør at Munken BK kommer bakpå fra start. De avslutter midlertidig med 4-0 og sikrer seg sitt første bortepoeng.

Glåmdal – Trondheim 6-6
Den nye hjemmeprofilen gir utslag og Glåmdal BK kan si seg fornøyd med uavgjort mot den regjerende seriemesteren. Alle 3 seriene ender 2-2, og Glåmdal BK tar fra TBK viktige poeng.

Solli – Ringerike 5-7
Bortelaget har marginene med seg når de vinner 4-0 i første serie. De taper den neste serien 3-1, med det ene poenget vunnet med 1 kjegle. De vinner kampen til slutt 7-5 over Solli BK og tar en sterk borteseier.

Glåmdal – Munken 8-4
Som i forrige møte mellom disse to lagene vinner Glåmdal BK 8-4. Vi må tilbake til 2014/15 sesongen sist gang Munken BK tok poeng i Kongsvinger.

Solør – Trondheim 8-4
Selv om hjemmeprofilen til Solør BK viser seg å være enkel på papiret er hjemmelaget ganske tydelig samspilte over hvordan de spiller. De bryter ned TBK i en sterk 8-4 seier og var i grunn aldri truet i kampen mot trønderne.

Larvik – Solli 4-7
De gulkledde tar med seg alle poengene i Larvik etter å ha tapt hjemme dagen før. Viktig seier for Solli BK som nå er på 6. plass på tabellen.

Rana – Mascot 8-4
Revansje for Ranaværingene som vinner over Mascot BK. De ligger under etter den første serien, men som så ofte tidligere slår de tilbake. Hardt! De plasserer seg oppe på 4. plass etter 6 kamper og ligger langt foran skjema.

Briskebyen – Trondheim 4-7
Særs viktig kamp for TBK etter å ha tatt 1 poeng de 2 andre kampene denne helga. De tar med seg seieren og er med det bare 1 poeng under Solør BK som leder ligaen så langt.

Solør – Munken 8-4
Hjemmelaget vinner kampen etter 2 serier i en kamp der munkene var litt av og på. Solungene er på tabelltopp og Munken BK er 1 plass over nedrykkstreken med 1 kamp mindre spilt enn Briskebyen BK.

Macronligaen damer

Solør – Fyllingen 7-5
Solør Bk vinner kampen etter å ha kjempet seg tilbake fra 0-3 etter 1. serie. Med en overbevisende sisteserie vinner de 7-5 over Fyllingen BK.

Solør – Frogner 2-9
Frognerjentene har sluttet å tape kamper. Mot Solør BK gjør de ingen feil og er fortsatt ubeseiret gjennom de 2 siste sesongene.

Brage – Fyllingen 6-6
Tone Mette Arverud på hjemmelaget var i storform og var en stor bidragsyter for at kampen endte 6-6. I siste serie måtte de vinne 3-0 for å sikre uavgjort og det ble det.

Ringerike – Fyllingen 4-7
Seier for Fyllingen BK som nå er der oppe. For Ringerike BK står de fortsatt uten seier. Til neste helg reiser de opp til Tromsø for å møte Arctic Strike BK som også er uten seier så langt.