• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Norsk deltagelse i årets PBA World Series IX

Norsk deltagelse i årets PBA World Series IX

I november er de aller fleste av verdens beste proffspillere tilstede i Reno, Nevada for årets PBA World Series IX. I år vil fire norske bowlingspillere delta i dette fantastiske arrangementet, som innbefatter ikke mindre enn fire PBA-turneringer, etterfulgt av PBA World Championship. Link til en nærmere forklaring om hele oppsettet gjengis nedenfor.

http://www.bowlingdigital.com/world-series-of-bowling-ix-returns-to-reno-november-7-19/

De fire norske landslagsspillerne Jens Mathiesen, Glenn Morten Pedersen, Øyvin Kulseng og Svein Åke Ek vil altså konkurrere mot verdens beste profesjonelle spillere. Snakk om spennende og nyttig oppladning før årets verdensmesterskap i bowling! Dette mesterskapet vil finne sted i Las Vegas i slutten av november. Her vil de to siste norske spillerne, Tore Torgersen og Fredrik Tjernes, slutte seg til det norske firkløveret som altså skal prøve seg i proffsirkuset i forkant av VM. Spennende tider for norsk herrebowling!

Før den tid skal dessuten Åse Jacobsen og Tor Inge Jansen representere Norge i årets QubicaAMF World Cup. Dette mesterskapet vil arrangeres i Mexico i begynnelsen av november. NBF vil selvsagt etter beste evne omtale og informere om innsatsen til de norske spillerne i alle disse konkurransene  –  vi ønsker alle spillere lykke til!