Dobbelt svensk i European Champions Cup

Åke Ek endte på 5. plass til slutt i ECC 2017, mens svenskene tok med seg begge titlene.

I kvartfinalen sa det stopp for Åke. Han hadde 28 poeng å hente fra 8-delsfinalen for å komme seg til semifinale, men nederlandske Xander van Mazijk ble hakket for sterk til slutt og differansen ble på 52 poeng.

Mattias Wetterberg (midten av bildet) fra Sverige sto igjen til slutt i finalen etter å ha beseiret 21 årige Antonino Fiorentino (til venstre) fra Italia. Mattias vant 2-1 i matchplay og overgikk landsmann James Gruffman sin 2. plass i fjor.

Solene Goron (fra), Filippa Persson (swe) og Nicole Sanders (ned). Foto: Georg Gemeinböck

Som i fjor ble det blå-gul seier i damefinalen. Nicole Sanders fra Nederland hadde ingenting å stille opp mot Filippa Persson som vant 2-1 etter å ha spilt 255 i den avgjørende serien. Regjerende mester Cajsa Wegner endte på 6. plass.