60 av 209 utøvere står igjen etter at innledende spill er over

Tore Torgersen

Håvar Wolden Skog ble cutten til slutt med 1317.

Det ble en spennende avslutning på kvalifiseringen i årets Norwegian Open by Brunswick. Gutten ble til slutt på 1317 og Håvar Wolden Skog fra Rana Bowlingklubb karret til seg den siste plassen i den ordinære kvalifiseringen.

I denne siste pulja klarte Åse Jacobsen fra Trondheim Bowlingklubb å kvalifisere seg. Hun trengte minst 210 i den siste serien for å komme seg over grensa, og med en god avslutning fikk hun 213.

Ikke overraskende var det svenske Raymond Jansson fra BK Jösse som vant kvalifiseringen. Svensken spilte 1602 for 1 uke siden og hadde en margin på 136 poeng ned til 2. plassen til Markus Jansson. Tore Torgersen best av de norske på 3. plass med 1463, likt med Jonas Dammen.

Det spilles akkurat nå semifinale.
32 utøvere spiller 6 serier fra scratch: Plass 29-42 fra kvalifiseringen, de 2 beste fra earlybird, 4 beste damer under cutten, 4 beste juniorer under cutten, 4 beste veteraner under cutten, de 2 beste turboseriene i serie 5 og de 2 beste turboseriene i serie 6. De 12 beste går videre til finalesteg 1.