2 puljer igjen av kvalifiseringen

Cutten til topp 42 er nå passert 1300 når det gjenstår 2 puljer av Norwegian Open by Brunswick 2017.

Velkjente Arnar Davíð Jónsson var den eneste i gårsdagens første pulje som spilte det som er nå over gutten til 42. plass. Islendingen fikk 1376 og er i skrivende stund på 8. plass når 2 puljer gjenstår.

Tore Torgersen gjorde kort prosess i pulja rett etterpå. Siddisen spilte flere høye serier og stoppet ikke før det sto 1463 på resultatlista. Sammen med svenskene Mattias Wetterberg, Robert Lindberg og Daniel Fransson var det de 4 som fikk en score over 1300.

Daniel Fransson var ikke ferdig for dagen. I pulja etterpå økte han summen sin til 1371 og er nå på 11. plass så langt. Islandske Einar Már Björnsson fikk 1314 og er de 2 som spilte over 1300 i denne pulja.

I den siste pulja i går som startet kl. 21:00 var det en fra Sofiemyr BK som ble puljevinner. Ronny Olavesen (bildet) spilte 1354 og er med det klar for videre spill i Norwegian Open by Brunswick. Mattias Jansson, Carsten W. Hansen og Fredrik Tjernes, sammen med Ronny var de som fikk over 1300.

I dag tidlig ble det høyt spill på mange. Svenske James Gruffman ble puljevinner med 1378. Hakk i hæl fulgte Stord store sønn Ruben Hansen Sælen med 1369.
Fjordårets 2. plass gikk til Mikael Roos fra Sverige. I hans første start viste han at han tar sikte på en høy plassering også i år. 1362 er nok til å ligge på 16. plassen så langt. Mattias Jansson var også tilbake i dag tidlig etter å ha spilt kveldspulja i går. 1361 og 17. plass på svensken.

Følg med på resultater og livescore.