Seriestart

Det er tid for første serierunde. Klubbene har gjort den siste finpussen og er klare for høstens kamper.
Macron Herrer

Rana – Solli
Lørdag 9. september

Rana BK rykket ned i fjor, men Frogner BK besluttet å trekke laget sitt fra divisjonen. Det gjorde at Ranaværingene fikk beholde plassen og møter Solli BK hjemme i åpningsrunden for andre gang på rad.
Solli BK hadde en sesong litt under par i fjor, og de klør helt sikkert etter å revansjere fjordårets tap.

Mascot – Briskebyen
Lørdag 9. september

Mascot BK ønsker Briskebyen BK velkommen tilbake i «det gjeve selskap» etter et år i 1. divisjon. Mascot BK fikk en tøff start i fjor, men kom seg etterhvert opp på trygg grunn.

Rana – Ringerike
Lørdag 9. september

Seriemestere for 2 sesonger siden, reddet nedrykk på banepoeng i forrige sesong. Rana BK er ikke sikker på hva de møter.

Mascot – Glåmdal
Søndag 10. september

Glåmdølingene feiret bronsemedalje i forrige sesong, men sist gang de møtte Mascot BK i mars ble de feid av banen 10-2.

Munken – Solli
Søndag 10. september

Seriehelga fortsetter for Solli BK – Fra Mo i Rana til Trondheim. Munken BK har de siste sesongene plassert seg midt på tabellen. Et sterkt hjemmelag som avga poeng mot nettopp Solli BK i januar i år.

Solør – Briskebyen
Søndag 10. september

Ny sesong for gutta fra de dype skogene (ny sesong, vi kan bruke den frasen igjen!). Briskebyen BK kommer hjem fra seriekamp i Bergen og drar dagen etter til Solør.

Trondheim – Larvik
Søndag 10. september

De nybakte seriemesterne får besøk av Larvik BK som bidro til en thriller av en avslutning i opprykksesongen!
TBK har ga kun bort poeng til Solli BK på hjemmebane i fjor, så Larvik BK må gå til denne kampen som mot Askøy BK i forrige sesong skal de kunne ha muligheter.

Munken – Larvik
Søndag 10. september

Munkene har bestemt seg for å gi motstanderen en utfordring i denne rundens oljeprofil. US Open er (på papiret) en av de tøffeste profilene man kan legge, så her vil vi se hvem som har trent på spare i sommer.

Trondheim – Solli
Søndag 10. september

Siste kamp for Solli som har vært på en skikkelig reiserunde. Står litt på om de har krefter igjen å mobilisere mot et av de sterkeste hjemmelagene og tittelfavorittene.

Macron damer

Fyllingen – Arctic Strike
Lørdag 9. september

To lag som var i faresonen for nedrykk i forrige sesong. Det er nok mye takket være at Arctic tok seieren mot Fyllingen i fjor at de klarte seg. Begge lagene endte på 9 poeng, så her kan det falle i alle retninger.

Frogner – Brage
Lørdag 9. september

Frognerjentene vant samtlige kamper i forrige sesong og er uten tvil store favoritter i denne kampen. Brage kommer til Veitvet med håp om å bli den første klubben som slår Frogner BK siden slutten av februar i fjor.

Solli – Brage
Lørdag 9. september

Solli BK klør nok etter å komme seg foran naboen Frogner BK på tabellen fra første stund. 9-3 i favør de gulkledde i forrige sesong.

Frogner – Solli
Lørdag 9. september

Storkamp i Oslos storstue Veitvet på ettermiddagen da naboene møtes for første gang denne sesongen. 14-10 i innbyrdes oppgjør i forrige sesong mellom disse lagene (7-5 seier til Frogner BK begge kampene).

Trondheim – Arctic Strike
Søndag 10. september

Fra Bergen til Trondheim for Tromsøjentene. De skal møte bronsemedaljevinnerne Trondheim BK som de har hatt store problemer med.

Brage – Ringerike
Søndag 10. september

Ringerike BK vant 1. divisjon forrige sesong og er belønnet med spill i Macronligaen. De reiser til Drammen i sitt første oppgjør mot Brage BK som allerede har spilt 2 kamper i helga.

Solør – Solli
Søndag 10. september

Kjør til Kløfta og sving av i retning skogen. Da finner du vakre Flisa og Solør Bk sin hjemmehall. De får et tøft møte med Macronligaen jentene fra Solør, men man skal aldri undervurdere motstanderen. Herrelaget tok sølv i sin debutsesong i fjor.