Munken BK 2 årets suverene norgesmestere i Trondheim.

Av Erik Garder / 2013-11-04

Frogner BK på sølvplass og Metro BK med nok en medalje i NM, nå bronse.

Foto: Olav Olsen
Aldri har jeg sett et lag vinne med over 1000 poeng. Ja du leste riktig. Marginen ned til nummer 2 ble hele 1107 poeng. Munken BK 2 var i en særklasse hele veien fra mellomspillet var ferdig.

Munken 2 var på 2. plass etter kvalifiseringen som Larvik BK ledet. Da mellomspillet var ferdigspilt hadde de en ledelse på nesten 500 poeng til Frogner på 2. plass. I mellomspillet spilte 4 av 5 spillere på laget over 700 på sine 3 serier, og Svein Åke var hærføreren med 753. Frogner på 2. plass her hadde Mads med 719, mens Mascot på 3. plass hadde Andre Lyngset med 712.

I finalespillet hadde Munken fullstendig kontroll hele veien, og økte sin ledelse for hver serie som ble spilt. Tore Rokkones og Svein Åke Ek spite fantastisk med 262 og 251 i snitt på sine 7 finaleserier. Da 3. mann John Anders Jensen i tillegg har nesten har 240 i snitt viser det hvor godt de spilte. Frogner kjempet hele veien, men måtte nøye seg med en nesten like suveren 2. plass. Her spilte Mads 236 i snitt Glenn Morten 233 og Arnar 231.

Metro`s rutinerte spillere kom igjen på seierspallen, og denne gang på 3. plass. Det er imponerende også av dette laget som ikke akkurat har for mange unge spillere på laget. Roy ble best her med 235 i snitt, mens Tom, Eirik og Per Kristian hadde fra 220 til 224 i snitt. Larvik som ledet fra kvalifiseringen ble til slutt nummer 4.

Det er nok mange gode resultater som bør nevnes her, men www.bowlingres.no forteller det meste.