NBF ønsker gode historier gjennom 50 år

Av Per Iversen / 2012-04-09

I forbindelse med feiringen av NBFs første 50 år, ønsker vi tilgang på gode historier fra bowlingmiljøet gjennom disse årene.

Tanken er å samle historiene i et jubileumsskrift, som utgis på høsten. I mellomtiden må selvsagt fortellingene samles inn. Kanskje noen av de beste anekdotene legges ut på vår hjemmeside som oppladning til jubileet!

Har du, eller noen du kjenner, gode historier som egner seg for å dele med alle andre i bowling-Norge, er det flott om disse vil sendes inn så fort som mulig til NBF. E-post innsendelse, i form av et elektronisk vedlegg, til bowling@bowling.no, er å foretrekke. Men det vil selvsagt være mulig å sende inn historier, og eventuelle bilder, også via ordinær postgang.

På forhånd takk for hjelpen.