En hilsen fra den nye generalsekretæren

Av Per Iversen / 2012-04-09

Jeg har kun et par måneder bak meg som GS hos NBF, men dette skal bli både morsomt og interessant – jeg gleder meg!
Jeg vil med dette kort presentere meg: 52 år, gift med 3 barn, bor på Holmen i Asker, 5 minutter unna bowlinghallen på Holmen senter!

Min arbeidserfaring innbefatter 20 år i næringslivet, innen markedsføring og salg. (Stabburet, Ringnes, Royal Caribbean Cruise Line er noen av mine tidligere arbeidsgivere.) Jeg har dessuten arbeidet som daglig leder i en golfklubb, og kommer senest fra stillingen som daglig leder for Norges ledende kvinnelag i fotball: Røa.

Min idrettsbakgrunn er primært fra fotballen, men jeg har også vært aktiv i tennis og bandy i yngre år.

Jeg ser frem til å arbeide for å videreutvikle norsk bowling; tror det skal bli en spennende reise – sammen med alle gode krefter innen bowling over hele Norge.

Mine første besøk ute i miljøet er foretatt: junior-NM, Veteranmesterskap og Kretsseminar. Jeg har for øvrig selvsagt til hensikt å treffe flest mulig klubber og utøvere i ulike sammenhenger. Vi sees!