• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Metro BK`s damer og herrer vant gull i lag-NM.

Metro BK`s damer og herrer vant gull i lag-NM.

Av Erik Garder / 2005-11-06

Så er lag-NM i Bergen slutt. I dameklassen vant Metro BK føre Sarpsborg BK og med Solli BK på bronseplass.
Metro BK tok tidlig føringen i pp-finalen i dag. Denne plassen gav de aldri fra seg,slik at de til slutt kunne få sine velfortjente gullmedaljer. På plassene bak derimot var det spenning til siste slutt. Her hadde Sarpsborg BK, Solli BK og Drammen Tigers muligheter til å ta sølv-og bronsemedaljene. Det ble også denne rekkefølgen når den siste serien i finalespillet var ferdig. Igjen en god prestasjon av Sarpsborg BK i et lag-NM. De sliter med å komme opp i Umbroligaen, men i lag-NM viser de muskler.

I herreklassen var det også Metro BK som vant gullmedaljen. Med en sikker ankermann, Per Kristian Eide, var det aldri tvil hvor seieren ville havne. De hadde allerede vunnet gullet før siste matchen i finalespillet skulle starte. Også her var det en meget spennende sisteserie som ville bli avgjørende hvor sølv-og bronsemedaljene ville havne. Solli BK med Svein Roger Olsen som ankermann viste Frogner BK`s spillere at det var de som var nest best denne gang. På 4. plass kom Team Panthera som begynte spurten litt for sent. De var kun et halvt poeng bak Frogner BK. I finalen skuffet nok Mascot BK sitt hjemmepublikum med å havne på en 6. plass. De ledet nemlig etter både kvalifiseringen og mellomspillet.

Det ble vist bedre spill idag, men skulle gjerne sett flere lag med et litt høyere lagsnitt. Det var kun et damelag(Metro BK) og fire herrelag som klarte å komme over 200 i snitt.

Avbildet fra venstre foran: Heidi Thorstensen, Heidi Edvardsen, Heidi Gjester, Gro Thorstensen og Janne Monsen.
Bak: Eirik Borgersrud, Erland Lund, Tom Ingholm, Per Kristian Eide, Roy Snuggerud Åsheim og Morten Johansen.