• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Lynda Barnes og Michael Schmidt vant World Cup.

Lynda Barnes og Michael Schmidt vant World Cup.

Av Erik Garder / 2005-11-20

Begge spillerne lå i topp fra første runde.
Så er World Cup 2005 ferdigspilt. Lynda Barnes vant over Fiona Banks med 2-0. Første serie 230-189 og andre serie 219-188. Det var en velspilt finale, men aldri tvil hvem som skulle vinne. Lynda Barnes har hele uken spilt utrolig bra. Den tidligere proffspilleren har hatt et snitt på 235 hele mesterskapet. Utrolig bra.

Herrefinalen var også til tider spennende. Her ble derimot Michael Schmidt for sterk og vant 2-1 over israelske Or Aviram.

Det ble altså kåret 3 store vinnere i dette mesterskapet. Lynda Barnes i dameklassen, Michael Schmidt i herreklassen og Norge som beste nasjon. Med Ann Louises fantastiske 3. plass og Petters 5. plass var nasjonsseieren et faktum. Det er første gang at Norge vinner dette trofeet. Synd ikke flere norske hadde muligheten  å være tilstede denne uken her i Ljubljana.