• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Bråstopp for Petter i kvartfinalen.

Bråstopp for Petter i kvartfinalen.

Av Erik Garder / 2005-11-19

Det ble en dårlig dag for Petter her i World Cup idag. Matchen mot arabiske Badr Al Sheikh ble aldri velspilt Begge spilte til tider dårlig, noe score også viser.

I første serien villle egentlig ingen vinne. Petter fant verken ut av spillelinje eller hvilken ball som skulle brukes. I siste rute i 1. serie trodde vi at valget var ok. Petter spilte 156 mot 185. Han tok raskt føringen i 2. serien og hadde kontroll helt ut slik at en tredje serie måtte spilles. I 2. serien spilte Petter 212 mot 143. Også i 3. serien tok Petter føringen med å starte med to strikes, men så ble det igjen motbakke. Lå foran helt til 7. rute, men så satte araberen inn støtet med strikes. Petter kom etter og serien var tapt.Petter hadde i siste 167 mot 213.

Det ble altså ingen gjentagelse av å kunne spille om World Cup pokalen som ifjor, men han har igjen vist spill av internasjonal klasse helt til det siste. Med et snitt på over 225 på 35 serier sier vel det det meste.

I de andre matchene ble resultatene slik:

Michael Schmidt Canada/Arturo Hernandez Venezuela 2-1
Gery Verbruggen Belgia/Anders Ôhman Sverige 2-0
Or Aviram Israel/Lucas Legnani Argentina 2-1

Ann Louise starter med sin kvartfinale mot ¨Helen Johnsson ca. 1900.