• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Fire norske jenter spilt ferdig i VM

Fire norske jenter spilt ferdig i VM

Av Erik Garder / 2005-08-11

Det ble heller ikke ikveld noen gode resultater i VM. Janne og Irene spilte i etter middag og fikk: Janne 1162 og Irene 1125. Eneste lyspunkt her var Jannes to siste serier som var 235 og 245. Allikevel alt for sent til at det skulle være avgjørende for hennes videre spill. At det skulle ta 22 serier før man fikk slike resultater er for lenge.

I kveld har akkurat Pernille og Pat spilt ferdig. Her fikk Pat 1103 og Pernille 1090. Altså ingen gode resultater her heller. En ting er klart etter dagens spill, og det er at vi har langt frem. Det som må til er trening og mere trening samt internasjonal «matching».

Vårt eneste håp nå er i siste pulje imorgen hvor Heidi og Inger spiller. Det hadde vært godt å ha et bra resultat i single spillet med seg hjem.

Etter 3 av 5 starter i single leder Zhang Yuhong fra Kina med 1293 føre Annelize du Pisani Sør Afrika med 1285. Til nå er Lai Kin Ngoh fra Malaysia nummer 3 med 1284.