• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ingunn fikk sin revansje mot Isabella Saldjian, og er i

Ingunn fikk sin revansje mot Isabella Saldjian, og er i

Av Erik Garder / 2004-09-04

Helt siden finaletapet i Bergen 2000, har Ingunn ventet på en anledning til å revansjere tapet. I kvartfinalen fikk Ingunn endelig sin revansje for franske Isabella Saldjian med 2-1. I første serien spilte Isabelle 224 mot İngunns 194. Andreserien ble en utrolig fıght hvor İngunn avgjorde i 10. ruta til 188 mot İsabelle 187.Tredjeserien tok Ingunn føringen direkte og startet med 4 strikes. İsabelle lå hele tiden etter, og fikk aldri helt i kontakt med Ingunn. Ingunn vant serien med 232 mot Isabelle 205.

Italienske Roberta Ferina overrasket med å slå Bigi Manico fra Sveits med 2-1. I de to andre kvartfinalene ble det favorittseıre, Tanya Petty fra Tyskland slo greske Christina Fotinia 2-0, og finske Krista Pöllanen slo Lisa Gardner fra England 2-0. 

Ingunn spiller semifinale mot Tanya Petty fra Tyskland og Roberta Ferina Italia møter Krista Pöllanen Finland. 

Semifinalene starter ca. klokken 1400. Resultater etter hver serie blir lagt ut i gjesteboken. 

Bowlinghilsen, Erik G