• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Første melding fra Ankara-Tyrkia ECI 2004.

Første melding fra Ankara-Tyrkia ECI 2004.

Av Erik Garder / 2004-08-31

Hei, vi er nå ferdıg med dametreningen og herrene har akkurat startet opp. Det er 34 damespillere og 36 herrespıllere med i mesterskapet. Ingunn Øıen  fra Metro BK spilte sikkert og godt på trenıngen og hadde følgende kommentar etter endt trening: Dette ser lovende ut!  Martın Olsen fra Arctic Strike har nå trent i en drøy time og debutantnervene i et seniormesterskap har begynt å bli borte. Han blir mer og mer fortrolig med forholdene her nede, så vi gleder oss til morgendagen når mesterskapet starter.

Det skal bli ınteressant å se hvordan alle spillerne takler et mesterskap hvor man for første gang skal spille både på long- og short oil. Det skal spilles 4 starter á 5 serier før de 8 beste dame og herrespıllerne gar tıl finalespıll førstkommende lørdag.
Damene starter i morgen klokken 0900 (0800 norsk tid). Herrene har sin første start klokken 1300.
Vi kommer tilbake i morgen etter hver start med mer informasjon.
Skal hilse fra Ingunn, Martın og Ulf.
Med varm bowlinghılsen fra Tyrkia.

Erik Garder

Sportslig leder